Udstillerside - Ølfestival 2018

Denne side er til udstillere på Ølfestival 2018

  • Opret øl til udskænkning og salg
  • Lav tilkøb
  • Opret aktiviteter
  • Opret nyheder

Så kan I, som udstillere på Ølfestival 2018, melder ind med, hvad I medbringer af øl til Ølfestival 2018, hvad I medbringer af udstyr, og hvad I gerne vil bestille af parkering, mad osv.

Alt sammen skal noteres i nedenstående links.

Vi er meget glade for at kunne præsentere denne online guide, og vi håber, I tager godt mod tiltaget.

Det er kun Danske Ølentusiaster, der kan redigere i udstillerguiden efterfølgende, så husk at tjekke jeres tekster, inden I trykker afslut. Hav desuden billeder og tekster klar, når I går i gang med at oprette jeres indhold i guiden. På linket "Tilkøb" kan I lave efterbestillinger, hvis I ønsker det.

Vi til at hjælpe jer efter påske, hvis der opstår der problemer.

Første prioritet er at få ”oprettet” jer som udstiller, samt finde ud af om I ønsker at tilkøbe en Microshop.
 Det er et tilbud fra Flexminds, vores udbyder.

Læs mere om om oprettelsen som udstiller her 

(siden er tom, indtil I begynder at lægge ting op)

DEADLINE FOR OPRETTELSE er fredag den 20. april. Der er blot 30 minutter til at oprettet sit bryggeri.
 Se hvilken stand du har bestilt her (pdf, åbner i nyt vindue).

Når du tilkøber en microshop, skal du i første omgang blot sætte flueben. Flexminds kontakter dig direkte efter påske. 

Næste prioritet er oprettelse af øl til udskænkning på festivalen plus de øl, du gerne vil have, at Danske Ølentusiaster sælger for dig i butikken på Ølfestival 2018.

Opret øl til udskænkning og salg her

Det vigtigt at man finder billeder i rette størrelser (minimum 1.000x1.000 pixels), tekster og anden info, inden man går igang. Der er maksimalt 30 minutter til at oprette øl pr. gang, man er logget på. Hold derfor øje med tiden, inden systemet timer ud. Du kan naturligvis gå ind af flere omgange og oprette dine næste øl – lige indtil Deadline for oprettelse som er, den 20. april. 

Tilkøb/ Inventar bestillinger/tilkøb: Bestilling af parkering, udstillerkort, billetter, mad og strøm, ekstra palleplads og melde ind. hvad du medbringer af fadølsanlæg, køleskabet etc. 

Tilkøb meldes ind her

VIGTIG

I er meget velkomne til at oprette aktiviteter og oprette nyheder – som omtales/markedsføres i udstillerguiden under fanen ”aktiviteter” og ”nyheder”. Ved at oprette en aktivitet vises denne på udstillerside samt på en fælles side med alle aktiviteter, der foregår på Ølfestivalen. 

AKTIVITET: For at oprette en aktivitet, der kommer med på jeres side i udstillerguide samt på fælles side over alle aktiviteter, skal I gå ind op oprette aktiviteten her. 

Opret aktivitet her

NYHED: For at oprette en nyhed på udstillerguide, skal I oprette nyheden her.

Opret nyhed her

INFO: De oprettede aktiviteter og nyheder synkroniseres sammen med udstillerguiden to gange i timen. Vær opmærksom på, at der går lidt tid, fra du opretter aktiviteter eller nyheder, før den slår igennem i selve udstillerguiden. 

Se udstillerguiden her

Banner til hjemmesider

Som udstiller er I meget velkomne til at dele Ølfestival 2018's banner og linke til køb af billetter, så vi får så mange gæster som mulig. Sammen er vi stærke. 

Link til køb af billetter: https://flexbillet.dk/aledk/oelfestival