Lounge-oplevelser på Ølfestival

24.05.2019 11:53

Mikkel Friis-Holm fra Friis-Holm Chokolade laver verdens bedste chokolader. Fredag kan smage dem i kombination med øl fra Herslev Bryghus. Foto: Robin Skjoldborg.

Loungen er stedet, hvor du kan få lidt ekstra eksklusive oplevelser på Ølfestival 2019. Fredag kl. 16 kan du komme til øl- og chokoladesmagning med Friis-Holm Chokolade og Herslev Bryghus

Få skærpet sanserne med en smagning på fem øl og fem chokolader. Øl er en oplevelse af bitterhed, sødme og krydderier – og det samme er chokolade. Oplev Herslev Bryghus og Friis-Holm Chokolade præsentere øl og chokolade, hvor smage af bitter, sødt og surt giver helt nye smagsoplevelser. 

Herslev Bryghus udvikler øl til mad og Friis-Holm Chokolade forfiner bønnesorters egen smag i processen fra bønne til plade. Med Tore Jørgensen, direktør Herslev Bryghus, og Mikkel Friis-Holm, direktør Friis-Holm chokolade.

Loungen ligger i Syrerummet, lige overfor indgange. Her er der eksklusive arrangementer i løbet af hele festivalen. Du kan også tage på en belgisk ølrejse med Carsten Berthelsen, prøve en sensorisk ølsmagning med Sidsel Jensen fra Carlsberg og høre om 10 år med Hornbeer.